A Nanobionic® szélvédő- és fényszóróbevonatok megakadályozzák a kezelt felület felszínén a vízfátyol kialakulását, és csökkentik a fénytörést, elősegítve így a biztonságosabb vezetést. A kialakuló víztaszító „lótusz-hatás” (hydrofobeffect) következtében a vízcseppek a menetszélben (60km/h-ás sebesség felett) legördülnek az ablakról, ennek köszönhetően növekszik a komfortérzet vezetés közben és csökken a reakcióidő vészhelyzet esetén. A nanobevonat megakadályozza az ablakon és a lámpabúrán a karcok kialakulását, lassítja a felületek kopását, gátolja az üveg elszennyeződését, mattulását, és meg könnyíti annak tisztítását, így biztosítva a tökéletes fényerőt, látást és láthatóságot.

Szélvédő- és fényszóróbevonat

A Nanobionic® szélvédő- és fényszóróbevonatok megakadályozzák a kezelt felület felszínén a vízfátyol kialakulását, és csökkentik a fénytörést, elősegítve így a biztonságosabb vezetést. A kialakuló víztaszító „lótusz-hatás” (hydrofobeffect) következtében a vízcseppek a menetszélben (60km/h-ás sebesség felett) legördülnek az ablakról, ennek köszönhetően növekszik a komfortérzet vezetés közben és csökken a reakcióidő vészhelyzet esetén.

A nanobevonat megakadályozza az ablakon és a lámpabúrán a karcok kialakulását, lassítja a felületek kopását, gátolja az üveg elszennyeződését, mattulását, és meg könnyíti annak tisztítását, így biztosítva a tökéletes fényerőt, látást és láthatóságot.

Cikkszám: nano-1001 Kategória: Címke:

Keresse Nanobionic® Power Program szolgáltatás csomagunkat az Önhöz legközelebb eső Nanopontokon.
Ne feledje! Egy másodperc életet menthet! Lásson tisztábban, vezessen biztonságosabban!