Nanobionic® Extreme Program – Teljes karosszéria kezelés

A szolgáltatás tartalmazza:

  • vízlepergető, szennytaszító szélvédő bevonat
  • Kisebb karcok, legkülönbözőbb lakkszennyeződések eltávolítása, a gyári csillogás visszaállítása a karosszérián
  • a műanyag és teljes külső felület (felnik) kémiai tisztítása és Nanobionic® védelme.
  • extra karcvédelemmel, a kerámia és gyémántszemcséknek köszönhetően
  • 100.000 km cseregaranciával!

FONTOS! A Nanobionic® Extreme Program – Teljes karosszéria kezelés szolgáltatás megrendelését követően, kollégánk a megadott elérhetőségén felveszi Önnel a kapcsolatot. A megrendelt szolgáltatás teljesítése telefonos egyeztetés után valósul meg, annak kifizetése a teljesítést követően készpénzben történik.
További információk: +36-20-3600-846

A legújabb generációs Hight-Tech bevonatunk amely kerámia és gyémántszemcséknek köszönhetően hosszútávon megóvja a gépjárművet. A mikro és a kisebb mechanikai karcolásoktól illetve a legkülönbözőbb káros környezeti hatásoktól (madárürülék, sózás, UV sugárzás, aszfalt felverődés, stb.). Hosszan tartó csillogás a karosszéria számára. Minden mosás után kimagasló fény a garancia ideje alatt. Nincs szükség többé vax, viasz és egyéb impregnáló káros anyagokra. A gépjármű tisztítása nem igényel semmilyen vegyszert (lúg, sav), és a tisztítási idő, valamint a tisztítási költség is a felére csökken. A Nanobionic® Power Program használatával megszűnik az autómosással járó szennyvíz, teljesen környezetbarát módon ápolhatja autóját.

 

Keresse Nanobionic® Power Program szolgáltatás csomagunkat az Önhöz legközelebb eső Nanopontokon.

FONTOS! A Nanobionic® Extreme Program – Teljes karosszéria kezelés szolgáltatás megrendelését követően, kollégánk a megadott elérhetőségén felveszi Önnel a kapcsolatot. A megrendelt szolgáltatás teljesítése telefonos egyeztetés után valósul meg, annak kifizetése a teljesítést követően készpénzben történik. További információk: +36-20-3600-846