Nanobionic® Power Program – Teljes karosszéria kezelés

Alapszolgáltatásunk tartalmazza:

  • vízlepergető, szennytaszító szélvédő bevonat
  • Kisebb karcok, legkülönbözőbb lakkszennyeződések eltávolítása, a gyári csillogás visszaállítása a karosszérián
  • a műanyag és teljes külső felület (felnik) kémiai tisztítása és Nanobionic® védelme.
  • 1 év cseregaranciával!

FONTOS! A Nanobionic® Power Program – Teljes karosszéria kezelés szolgáltatás megrendelését követően, kollégánk a megadott elérhetőségén felveszi Önnel a kapcsolatot. A megrendelt szolgáltatás teljesítése telefonos egyeztetés után valósul meg, annak kifizetése a teljesítést követően készpénzben történik.
További információk: +36-20-3600-846

Hosszan tartó csillogás a karosszéria számára. Minden mosás után kimagasló fény a garancia ideje alatt. Nincs szükség többé vax, viasz és egyéb impregnáló káros anyagokra. A gépjármű tisztítása nem igényel semmilyen vegyszert (lúg, sav), és a tisztítási idő, valamint a tisztítási költség is a felére csökken. A Nanobionic® Power Program használatával megszűnik az autómosással járó szennyvíz, teljesen környezetbarát módon ápolhatja autóját.

Keresse Nanobionic® Power Program szolgáltatás csomagunkat az Önhöz legközelebb eső Nanopontokon.

 

 

FONTOS! A Nanobionic® Power Program – Teljes karosszéria kezelés szolgáltatás megrendelését követően, kollégánk a megadott elérhetőségén felveszi Önnel a kapcsolatot. A megrendelt szolgáltatás teljesítése telefonos egyeztetés után valósul meg, annak kifizetése a teljesítést követően készpénzben történik. További információk: +36-20-3600-846