Cégünkről

A Nano Hungary Service Kft. a legújabb generációs alapanyagok felhasználásával történő felület kezelési eljárásokat fejleszt, forgalmaz és oktat. Ebben a tudás alapú légkörben egy közösség hosszú távú növekedése a fejlesztéseken és a technológián múlik.

Elkötelezettek vagyunk arra, hogy egy olyan környezetet biztosíthassunk, amelyben az innovációs fejlesztések megismerésével   és   alkalmazás technológia biztosításával, megnövelhetjük hatékonyságunkat és termelékenységünket.   Cégünk az egyik úttörő Magyarországon, amely a nanotechnológiában rejlő lehetőségek irányába fordul azzal a koncepcióval, hogy olyan nagy értékkel bíró felület kezelési megoldásokat kínáljon,   amely találkozik a vevők igényeivel.
Nincs szükségünk semmilyen különleges felszerelésre vagy eljárásra ahhoz, hogy a legkülönbözőbb felületen alkalmazhassuk bevonatainkat.

Az egyik kulcs terület magába foglalja, olyan nano-részecskés termékek szolgáltatását, amelyek kiszolgálják az ügyfelek speciális problémáit, kéréseit.

Abban is tudunk segíteni ügyfeleinknek, hogy újra kitalálják az üzleteiket, úgy, hogy erősítik a termékeiket több, újonnan felvett fizikai tulajdonsággal, így megkülönböztetve magukat a verseny társaiktól.

Valójában bevonatainkat könnyű használni, könnyű alkalmazni és nagyon rövid idő alatt tapasztalhatjuk a pozitív hatásait. A nanotechnológia alapelveit felhasználva egy teljes körű, környezet barát és hatásos felület védelmi koncepciót ajánlunk, amely fizikai erősítést biztosít nagyszámú mindennapi anyagra, úgy, hogy az nem hat ártalmasan az anyagok látható tulajdonságaira, mint például az átlátszóságra.