Nanobionic® Basic Program – Teljes karosszéria kezelés

Alapszolgáltatásunk tartalmazza:

  • szélvédő bevonat
  • lakkvédelem, polírozás nélkül
  • 6 hónap cseregaranciát vállalunk!

FONTOS! A Nanobionic® Basic Program – Teljes karosszéria kezelés szolgáltatás megrendelését követően, kollégánk a megadott elérhetőségén felveszi Önnel a kapcsolatot. A megrendelt szolgáltatás teljesítése telefonos egyeztetés után valósul meg, annak kifizetése a teljesítést követően készpénzben történik.
További információk: +36-20-3600-846

Hosszan tartó csillogás a karosszéria számára. Minden mosás után kimagasló fény a garancia ideje alatt. Nincs szükség többé vax, viasz és egyéb impregnáló káros anyagokra. A gépjármű tisztítása nem igényel semmilyen vegyszert (lúg, sav), és a tisztítási idő, valamint a tisztítási költség is a felére csökken. A Nanobionic® Basic Program használatával megszűnik az autómosással járó szennyvíz, teljesen környezetbarát módon ápolhatja autóját.

Keresse Nanobionic® Power Program szolgáltatás csomagunkat az Önhöz legközelebb eső Nanopontokon.

 

FONTOS! A Nanobionic® Basic Program – Teljes karosszéria kezelés szolgáltatás megrendelését követően, kollégánk a megadott elérhetőségén felveszi Önnel a kapcsolatot. A megrendelt szolgáltatás teljesítése telefonos egyeztetés után valósul meg, annak kifizetése a teljesítést követően készpénzben történik. További információk: +36-20-3600-846