Nanobionic® – csúcstechnológia Önnek és autójának

Nanotechnológia, a parányi dolgok forradalma

A Nanoservice Kft. célja, hogy a hazai fogyasztók számára széles körben elérhetővé tegye a nanotechnológiával gyártott felületkezelő anyagokat. A Nanobionic® termékek a legszigorúbb minőségi követelményeknek is megfelelnek, folyamatos fejlesztésükben a technológiában élenjáró nyugat-európai cégek vesznek részt. Autóápoló termékcsaládunk professzionális, biztonságos és kényelmes megoldás biztosít a szélvédők és lámpaburák, illetve a teljes karosszéria és az alufelnik megóvására.

Biztonság – Lásson jobban, látszódjon jobban!

A  Nanobionic® szélvédő- és fényszóróbevonatok megakadályozzák a kezelt felület felszínén a vízfátyol kialakulását, és csökkentik a fénytörést, elősegítve így a biztonságosabb vezetést. A kialakuló víztaszító „lótusz-hatás” (hydrofobeffect) következtében a vízcseppek a menetszélben (60km/h-ás sebesség felett) legördülnek az ablakról, ennek köszönhetően növekszik a komfortérzet vezetés közben és csökken a reakcióidő vészhelyzet esetén. A nanobevonat megakadályozza az ablakon és a lámpaburán a karcok kialakulását, lassítja a felületek kopását, gátolja az üveg elszennyeződését, mattulását, és megkönnyíti annak tisztítását, így biztosítva a tökéletes fényerőt, látást és láthatóságot.

Kényelem – Miért olyan tiszta a növények levele?

A tudomány területén számtalan, a természettől ellesett és továbbfejlesztett innovációt találunk. A nanotechnológiával előállított felületkezelő bevonatok is ezek közé tartoznak. A lótuszvirág levelének felszínén kialakuló víztaszító hatás miatt ez a növény öntisztuló. A nanotechnológia sokféle felületen képes hasonló szerkezetet létrehozni, ezeken nemcsak kevesebb szennyeződés tapad meg, de az öntisztuló hatásnak köszönhetően a szennyeződések nagy része vegyszer nélkül, tiszta vízzel könnyedén eltávolítható. A Nanobionic® anyagokkal felületkezelt gépjármű tisztítása környezetbarát módon, egyszerűbben és gyorsabban végezhető el.

Védelem – Szeretne karcmentes karosszériát, élénk színt, hosszan tartó védelmet autójának?

A  Nanobionic® bevonatok professzionális, akár több évig tartó védelmet biztosítanak a gépjármű külső felületének. A technológia megóvja a fényezést a szennyeződések maró hatásaitól (savaseső, madárürülék, téli útsózás, légköri szennyeződések), emellett UV-sugárzás, korrózió és karcolódás elleni védelmet is biztosít. A Nanobionic® bevonatok egyedülálló segítséget nyújtanak autója állagának megóvásában.